Monday, 01 July 2013 20:41

Πρωταθλήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων 2012+1

Written by 

Πρωταθλήτριες με ανατροπή οι Νεανίδες καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 6-3 αλλά το γύρισαν στο τελικό 8-9. 

Αυτή είναι η δεύτερη φετινή κούπα, μετά το Πρωτάθλημα πόλο Νέων Γυναικών. 

Ο Γιάννης Μπενόπουλος δήλωσε : Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις πολιστριές μου που ακόμη και όταν βρέθηκαν πίσω με τρία γκολ διαφορά δεν σταμάτησαν να πιστεύουν ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Και οι δύο τίτλοι που πήραμε εφέτος, στις νεανίδες αλλά και στις νέες γυναίκες είναι προϊόν της δουλειάς που γίνεται σε βάθος τα τελευταία χρόνια.
Βήμα – βήμα, μέσα στην Ακαδημία πόλο, χτίζουμε το αύριο του Ολυμπιακού τόσο στην ομάδα γυναικών όσο και στην ομάδα ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Ολυμπιακού για τη στήριξη που μας παρέχει, όλους τους συναδέλφους προπονητές στην Ακαδημία καθώς δουλεύουμε ως μία ομάδα, τον Χάρη Παυλίδη για τη μεγάλη βοήθεια, τον έφορό μας, Κώστα Γούρα που φροντίζει για τα πάντα και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό.

Οκτάλεπτα: 1-3, 4-0, 2-3, 1-3.

Ολυμπιακός: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Άρτεμις Σαφέτη, Ειρήνη Κουντούρη, Δανάη Δορίζα, Μαρίνα Δατσέρη, Μίλβα Καλογεράκου 3, Σίλια Λογοθέτη, Ξένια Πέττα, Βάσω Πλευρίτου 1, Δέσποινα Γκούζουλα, Κατερίνα Μιχαηλίδου 2, Σταυρούλα Δουρέκα, Μαντώ Δουρέκα, Μυρτώ Καμβάκη.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια